Hirdetés
. Hirdetés

Megvette a Mailbox-ot a Dropbox

|

A népszerű levelezőalkalmazást, a Mailbox-ot vásárolta fel a Dropbox.

Hirdetés

Blogbejegyzés keretében jelentette be a Dropbox, hogy felvásárolta a népszerű levezőalkalmazást, a Mailbox-ot. A gmailes üzeneteket az iPhone-ra és az iPod Touch-ra eljuttató alkalmazás fejlesztői azt nyilatkozták, hogy ahhoz, hogy az app fejlődni tudjon, egy olyan nagy cégre van szükség, mint például a Dropbox. A terv az, hogy sokkal több szolgáltatót támogassanak, illetve több eszközre is írjanak appokat. Ez az elképzelés azonban túl nagynak mutatkozott a 14 főből álló csapat számára.

A tulajdonosváltás nem jelenti azt, hogy a Mailbox megszűnne, sőt, fejlődést ígértek, és hozzátették, hogy erre a legjobb mód a Dropbox-hoz való csatlakozás. Egy új funkció már most körvonalazódott a fejlesztőkben, akik integrálnák a tárhely-alklmazást a Mailbox-ba.

A Mailbox rövid idő alatt lett nagyon népszerű, ma pedig már napi 60 millió levelet kézbesít. Névtelen források arról számoltak be a TechCrunch-nak, hogy a Dropbox az üzlet keretében 100 millió dollárnyi készpénzt és részvényt adott az appért cserébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.