Hirdetés
. Hirdetés

Mi lesz veled Windows mobil?

|

Úgy tűnik, az idén félretette az okostelefonokat a Microsoft.

Hirdetés

Most már tudjuk, hogy miért nem esett szó a Windows Phone-ról a Microsoft Build konferenciájának megnyitó előadásában: a szoftver egyszerűen nincs a szoftvergyártó érdeklődésének középpontjában. A kérdés az, hogy lesz-e még valaha?

A Windows-főnök Terry Myerson azt nyilatkozta a The Verge-nek, hogy néhány ütős dolgot terveznek az okostelefonokkal kapcsolatban, és az idén a mobilok bár fontos részét képezik majd a termékcsaládjuknak, de nem ezekre helyezik a fő hangsúlyt. Myerson megjegyzése nyilvánvalóan rosszul esik a Lumia-rajongóknak, akik kitartanak a technológia és a mobil Windows operációs rendszer mellett, s most nem tudják, hogy mire számíthatnak a jövőben.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.