Hirdetés
. Hirdetés

Michael Dell többet fizetne

|

470 millió dollárral emelte meg a vételi ajánlatát a Dell jelenlegi vezére.

Hirdetés

Korábban sokakat meglepett Carl Icahn lépése, azaz, hogy mindenáron meg akarja szerezni a Dellt, az alapító Michael Dellt pedig lehetőleg azonnal kiebrudalná az igazgatói székből. A milliárdos befektető meglehetősen kitartó, ezért a Dell a mai napig nem tudott kivonulni a tőzsdéről, ahogyan azt az ügyvezető megálmodta. 

Hirdetés

Michael Dell a Silver Lake külső segítségével teljes egészében szerette volna felvásárolni a cége részvényeit, hogy a későbbieknek ne legyenek kitéve a részvényesek véleményeinek. Carl Icahn nem sokkal később lépett színre, sokkal magasabb vételi ajánlattal. 

Azóta a felek oda-vissza táncolnak, és bár Icahnban sokáig nem bíztak, miután óriási banki kölcsönöket is letett az asztalra, már komolyan vették. Michael Dellnek az igazgatótanács megsúgta, jelenleg nem ő a befutó, ezért az alapítónak lépnie kellett. Emiatt most 470 millió dollárral emelte meg a vételi ajánlatát. A szavazásra most szeptember 12-én lehet számítani, de ismét elodázhatják, ha Icahn ellenajánlatot tesz. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.