Hirdetés
. Hirdetés

MicroSD és SDHC kártyák a Toshibától

|

A Toshiba még ebben az évben világszerte piacra dobja új microSD és SDHC memóriakártyáit - derült ki a vállalat szerdai közleményéből.

Hirdetés

A microSD kártyák 256 Mbyte-os, 512 Mbyte-os és 1 Gbyte-os választéka július végén vagy augusztus elején kerül a boltokba. A microSD a legkisebb kereskedelmi forgalomban is kapható memóriakártya formátum, így a mobiltelefonokat és egyéb hordozható erőforrásokat gyártó cégek fokozott figyelmére számíthat, hiszen számukra a jó helykihasználás elsődleges fontosságú.

A Toshiba az SDHC kártyákkal az új, kettes verziójú SD memória-specifikációra reagált; ez gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, és a kártya lehetséges kapacitásának maximumát 2 Gbyte-ról 32 Gbyte-ra emeli. Az első, 4 Gbyte-os SDHC egységeket a cég szeptemberre ígéri. Mivel kizárólag a kettes verzió formátumát támogatják, vásárlás előtt mindenképpen tanácsos meggyőződnünk a kompatibilitás kérdéséről. Az új kártyák várható bolti ára egyelőre nem ismeretes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.