Hirdetés
. Hirdetés

Microsoft: akkor inkább az AOL

|

Ma találkoznak a Microsoft és az AOL vezetői, hogy megtárgyalják az online üzletágak egyesítésének lehetőségét.

Hirdetés

A Wall Street Journal értesülései szerint a Microsoft megelégelte a Yahoo-felvásárlás körüli huzavonát, és inkább az AOL felé fordul. A két vállalat között már több hónapja folynak a tárgyalások. Az ügylet részleteiről még nem állapodott meg a két cég, és sem a Microsoft, sem az AOL részéről nem kommentálták a tárgyalásokról szóló híreket. Korábban egyébként a Yahoo és az AOL között is folytak tárgyalások egy esetleges egyesülésről.

Az online szolgáltató tulajdonosa, a Time Warner a Microsofttal sem először ül asztalhoz az AOL kapcsán, és évekkel ezelőtt a Google is bejelentkezett, egymilliárd dollárt ajánlva a vállalat részvényeinek 5 százalékáért. A hírek szerint most nem felvásárlásról, hanem a körvonalazódó Google-Yahoo szövetséghez hasonló megállapodások lefektetéséről van szó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.