Hirdetés
. Hirdetés

Mind a két trillió nyilvános Facebook-bejegyzés kereshető

|

Nincs menekvés: ha nem korlátozzuk posztjaink elérhetőségét, az új keresővel bárki megtalálhatja őket.

Hirdetés

Immár minden nyilvános Facebook bejegyzés tartalma felkutatható a közösségi weboldal felturbózott keresőjével, ami más szóval azt jelenti, hogy hacsak nem korlátozzák a felhasználók a bejegyzéseik elérhetőségét az ismerőseikre, a Facebook új univerzális keresője bárki számára elérhetővé teszi az idővonalukon elhelyezett posztokat. Ha tehát nem akarjuk az egész világgal megosztani, és könnyen megtalálhatóvá tenni életünk minden pillanatát, sürgősen keressük fel, és módosítsuk a Facebook adatvédelmi beállításait (lásd Így válhatunk láthatatlanná a Facebookon című cikkünket). Van még némi időnk, ugyanis az új keresőszolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban élő facebookozók számára érhető el angol nyelven az iOS és Android mobil eszközökön, valamint a számítógépeken futó alkalmazásokban. A Facebook jelenleg 1,5 milliárdnyi keresést bonyolít le naponta.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.