Hirdetés
. Hirdetés

Mindenki a felhőbe menekül a vírus elől

|

775 százalékkal nőtt a Microsoft Azure felhőszolgáltatások használata

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft érdekes információkat közölt arról, hogy milyen hatással van szolgáltatásaira a koronavírus-járvány. A szoftveróriás szerint hihetetlenül felpörgött a Teams forgalma, és ma már 44 millióra rúg a napi felhasználószám.

775 százalékkal nőtt a felhőszolgáltatások használata, ám a hatalmas leterhelés ellenére nincsenek lényeges kimaradások.

Többszörösére ugrott a Windows Virtual Desktop-használat is.

A Microsoft Azure blog arról ír, hogy kemény munkával igyekeznek kiszolgálni azt a sok száz millió embert, akik a cég termékeit használják, de a legmagasabb prioritást az egészségügyi és a biztonsági szervezetek élvezik.

Ez a priorizáció azt jelenti, hogy olykor ideiglenes korlátozásokat is életbe kell léptetniük, például limitálhatják az ingyenes hozzáféréseket, vagy felfüggeszthetnek bizonyos szolgáltatásokat a Teamsben.

A cég figyeli azt is, hogy milyen hatással van az Xbox Live az Azure kapacitásokra, és felkérték a fejlesztőket, hogy a játékfrissítéseket csúcsidőn kívül terjesszék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.