Hirdetés
. Hirdetés

Mindenki érintőképernyőt akar

|

Az Apple-nek a mobiltelefonok terén is sikerült divatot teremtenie: a Samsung új telefonja, az F700 óriási érintőképernyővel rendelkezik.

Hirdetés

A Samsung a harmadik a sorban, aki F700 néven teljes érintőképernyős telefont mutatott be. A táncot az Apple nyitotta január elején, mikor bemutatta az iPhone-t, majd az LG folytatta január második felében, mikor a nagyközönség elé tárta a K850 Prada készüléket. A három készülék közül csak a Samsungé 3G-s telefon, annak is a 7,2 Mbit/s letöltési sebességet elérő HSDPA-s változata. A telefont minőségi, 5 megapixeles kamerával szerelték fel - az iPhone és a K850-es csupán 2 megapixellel büszkélkedhet.

A kijelző terén viszont elmarad a másik két telefontól, a három közül ennek van a legkisebb képernyője, csupán 2,8 hüvelykes. A K850-nek 3 hüvelykes, az iPhone-nak pedig 3,5 hüvelykes a kijelzője.

A Samsung telefonjánál - a Qtek 9100 készülékéhez hasonlóan - a kijelző mögött bújik meg a teljes értékű, kicsúsztatható QWERTY billentyűzet. Az akkumulátor beszélgetési és készenléti idejéről egyelőre nincsenek adatok, ahogy nem tudni azt sem, mikor jelenik meg az európai piacon, és mennyibe fog kerülni.

f700.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.