Hirdetés
. Hirdetés

Mindenkit leköröz a Firefox Quantum

|

November 14-én jelenik meg a Firefox következő változata, de a bétát már most kipróbálhatjuk. Érdemes!

Hirdetés

Hirdetés

Mozilla dedikált webhelyet indított új generációs böngészője, a Firefox Quantum megtámogatására. Az új böngésző állítólag kétszer olyan gyors, mint elődei, és számos újdonságot tartalmaz.

A Firefox Quantum, hivatalos nevén Firefox 57 a bétafejlesztési stádiumba lépett, így az érdeklődők már most kipróbálhatják.  

A legfontosabb változás a vadonatúj motor, amely megduplázza a böngészési sebességet, és harminc százalékkal kevesebb memóriát fogyaszt, mint a Google Chrome-ja.

Megújult és új eszközökkel, köztük képernyőlopóval bővült a felület, és a böngésző beépítve tartalmaz olyan erőteljes adatvédelmi szolgáltatásokat, mint a privát mód,  amely a nemkívánatos hirdetések blokkolásával akár 44 százalékkal is felgyorsíthatja a böngészést.

A Firefox Quantum (Firefox 57) november 14-én jelenik meg, de GNU/Linux, macOS és Microsoft Windows operációs rendszerekre már most letölthetjük a bétaváltozatot. Azonban kalkuláljunk vele, hogy tesztverzió lévén lehetnek benne hibák, így munkára ne nagyon használjuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.