Hirdetés
. Hirdetés

Mindent az iPhone-ért!

|

Az Apple pénteken, New Yorkban dobja piacra először az iPhone-t. Az első vásárló már hétfőn lecövekelt az Apple boltja előtt.

Hirdetés

A nyár New York-ban sem kevésbé meleg, mint például Budapesten, ami azt jelenti, hogy a héten 33 (Celsius) fok fölé is emelkedett a hőmérséklet, emellett a levegő páratartalma is magasabb. Ez azonban nem rettentette el a 43 éves Greg Packert attól, hogy már hétfőn hajnalban megjelenjen az Ötödik Sugárúton lévő Apple Store előtt, vízzel és több rend ruhával, valamint egy összecsukható székkel felszerelkezve.

A korábban autópálya-karbantartóként dolgozó Packer saját bevallása szerint nem ért a számítógépekhez és iPod-ja sincs, de azért mindent megtesz, hogy naprakész legyen a technológiai újdonságok terén. Két dologért lelkesedik különösen, a zenéért és a mobiltelefonokért, így érthető, hogy elsőként szeretne hozzájutni a kettőt, valamint az internet-hozzáférést is kombináló iPhone-hoz. Packer egyébként nem először vállalkozik többnapos sorbanállásra, korábban sikeresen vásárolt így jegyeket koncertekre és sporteseményekre.

iphone05.jpg

Másnap, kedd délután további három ember sorakozott fel mögötte kempingszékekkel. Jessica Rodriguez főiskolai hallgató a nyári szünetét tölti és, mint mondta, csak szétnézni állt meg hétfőn az Apple Store előtt, de miután elbeszélgetett Packerrel, úgy érezte, neki is ott a helye. "Mérföldkő ez a mobiltelefonok történetében, történelmi pillanat lesz a megjelenése" - nyilatkozta. Rodriguez szeretne két készüléket is vásárolni, az egyiket magának, a másikat pedig húgának, aki hamarosan születésnapját ünnepli. Az üzlet eladói azonban nem tudták megmondani, lesz-e korlátozás arra nézvést, hogy hány iPhone-t lehet vásárolni személyenként.

Mivel az Apple Store non-stop nyitva tart, Rodriguez és a többiek a bolt vécéjét használják, amikor szükségét érzik, de a környék lakói is segítik őket élelemmel és vízzel. Mia Bleyman ugyanabban az épületben dolgozik, ahol az Apple bolt található, és mini ventillátort, valamint csirkelevest vitt Packernek. Bleyman elismerte, hogy szerinte "kicsit őrült" dolog napokig várni a tűző napon egy új kütyüre, de Packer és a többiek mentségére legyen szólva bizonyára nem számítottak rá, hogy ennyire meleg lesz.

Az iPhone-t pénteken helyi idő szerint este hatkor (magyar idő szerint délben) kezdik árusítani.

iphone06.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.