Hirdetés
. Hirdetés

Mindent legyőznek a mobilok

|

Magasan vezetnek az okostelefonok az internet elérésére használt eszközök versenyében, évről évre egyre nő a részesedésük.

Hirdetés

Hirdetés

A brit távközlési szabályozó Ofcom adatai szerint a netezők 48 százaléka okostelefonjával böngészik a világhálón, a második helyen a laptopok állnak 24 százalékkal, őket követik a tabletek 15 százalékkal, míg a valaha jobb napokat látott asztali számítógépeket már csupán az emberek 9 százaléka használja a webhelyek meglátogatására.

Az asztali PC-k visszaesése már évek óta tart, öt esztendeje még a netezők 28 százaléka használta a hagyományos eszközt a webes tartalmak elérésére. Az Ofcom statisztikái szerint az egyesült királyságbeli felnőtt lakosság 78 százaléka rendelkezik az internet elérésére alkalmas mobillal, ugyanakkor PC-t már csupán 28 százalékuk használ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.