Hirdetés
. Hirdetés

Mini iPhone X-szel robbant az Apple

|

Az iPhone SE 2 nagyon hasonlít majd az Apple csúcsmodelljére, csak épp 4 hüvelykes kivitelben.

Hirdetés

Hirdetés

A pletykák szerint már nagyon közel van a második generációs iPhone SE megjelenése, és a kiszivárogtatott infók az eszköz megjelenéséhez is közelebb visznek.

Sokatmondó például a tokokat gyártó Olixar 4 hüvelykes eszközhöz készített képernyővédője, amely több tervezési megoldásra is fényt derít. A kiegészítőket gyártó cég szerint az iPhone SE-2 nagyjából úgy fog kinézni, mint egy lekicsinyített iPhone X, és a kijelzője a keretig fut majd.

Azt viszont nem tudni, az új modell kijelzője OLED-es lesz-e.

A képernyővédőből az is kiderül, az iPhone SE 2-n is lesz bemetszés, ami a Face ID-nek is helyet adhat. Ha ez igaz, akkor az Apple a 4 hüvelykes iPhone-on lemond a Home gombról és a Touch ID-ről, és helyette az iPhone X-ben debütált arcfelismerésre építi az eszköz biztonságát.

A korábbi hírek szerint az Apple nem tervez jelentős továbbfejlesztéseket az iPhone SE 2-n. A test üveg helyet alumíniumból lesz, így jó esély van rá, hogy a vezeték nélküli töltést nem fogja támogatni az eszköz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.