Hirdetés
. Hirdetés

Minősített dokumentációkezelés a Montanától

|

A MonDoc System megszerezte a CERTOP teljes körű tanúsítványát, amellyel bármely közfeladatot ellátó szerv számára ajánlott rendszerré vált.

Hirdetés

A MonDoc System, a Montana Zrt. integrált irat- és dokumentumkezelő megoldása a CERTOP Termék- és Rendszer Tanúsító Ház auditálásának eredményeként megszerezte az Iratkezelési Szoftverekre vonatkozó teljes körű tanúsítványt. Az 1995. évi LXVI. törvény 9.§ (2) bekezdése értelmében a közfeladatot ellátó szervek 2007. január 1-jétől kizárólag minősítéssel rendelkező iratkezelő szoftvert vezethetnek be, a MonDoc System pedig a megszerzett tanúsítvánnyal bármely közfeladatot ellátó szerv számára ajánlott rendszerré vált.

A MonDoc System ma már közel 15 000 felhasználó mindennapi munkavégzését segíti. Az irat- és dokumentációkezelő megoldás a hazai vállalati és intézményi ügyfelek igényeihez illeszkedik, rugalmasan bővíthető és továbbfejleszthető, moduláris rendszer. Felhasználói közé tartozik például a T-Mobile Magyarország Zrt., a Magyar Nemzeti Bank, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, a Külügyminisztérium, a Főtáv Zrt., a Vám-és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, valamint egyes rendészeti és minősített felhasználók.

A MonDoc System bevezetéséhez szükséges beruházás a Montana szerint átlagosan 11-18 hónap alatt megtérül. A vállalat munkatársai 4 óra alatt elsajátíthatják a rendszer használatát, amely a mindennapok során akár harmadára is csökkentheti a dokumentumok feldolgozási, ügyintézési idejét, miközben adatvesztés nem fordulhat elő. A dokumentumkezelés teljes életciklusán át, a beérkezéstől az irattárba helyezésig a rendszer minden egyes ügyletet nyomon követ és dokumentál, jelzi a késedelmet, fennakadást, illetve a tartalmi visszakeresés lehetőségét is hatékonyan biztosítja. Segítséget nyújt az átfogó év végi zárással kapcsolatos tevékenységek, például riportok, statisztikák elkészítésében is, valamint támogatja az egyre szélesebb körben terjedő, európai standardnak megfelelő elektronikus aláírást (PKI).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.