Hirdetés
. Hirdetés

Mobil internettel a hajléktalanokért

|

A Pannon 25 civil szervezetnek adományozott hordozható számítógépet és 1 éves, havi 10 GB-ig ingyenes internet-előfizetést.

Hirdetés

A támogatás keretein belül a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálatának munkatársai is internet-hozzáférést tudnak biztosítani hajléktalan ellátottaiknak. Az utcán élő, intézményi ellátással szemben bizalmatlan vagy az ügyfélfogadásokon ritkán megjelenő emberek számára a háziorvosi szolgáltatások igénybevételéhez szükséges vizitdíj-mentességi kérelemhez használt igazolások kiállítása csak egy példa azok közül, ahol az internetes kapcsolat fontos lehet.

pannon01.jpg

A Pannon a mobil internet segítségével az egész országban, akár a vezetékes infrastruktúrával nem rendelkezők számára is elérhetővé teszi a világhálót - mondta Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

Laptopon, az utcán oldunk meg olyan problémákat, melyeket az eddigiekben csak az irodából, jóval lassabban, jelentős pluszköltséggel tudtunk biztosítani az ellátottak számára. A mobil internet kiegészítéseként egy hordozható nyomtató beszerzését is tervezzük, hogy az utcai ügyintézést teljes körűvé tehessük - mondta Kardos T. Ádám, a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálatának utcai szociális koordinátora.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.