Hirdetés
. Hirdetés

Mobil nyelvtanár

|

Fél év alatt felsőfokú vizsgát tehet, aki okostelefonjával, „játszva” tanul nyelvet. A MOHAnet az M2M világából kalandozott el.

Hirdetés

Megnyitotta M2M architektúráját a külső partnerek, fejlesztők számára a MOHAnet Zrt. – jelentette be a X. Non-Voice Club konferencián Havasi Zoltánvezérigazgató. Egy átlagos európai polgár már ma két olyan eszközzel rendelkezik, amelyik az internethez kapcsolódik, és ez a szám rohamosan nő. Óriási piacról van tehát szó, amikor a tárgyak internetéről beszélünk. A lehetőségek, a felhasználási területek szinte korlátlanok. A MOHAnet gondolkodásának egyik fókuszát a távgondoskodás képezi. Hardver- és szoftvereszközeire építve – partnerek bevonásával – egyaránt nyújthatók reaktív és proaktív szolgáltatások.

A konferencián debütált Havasi Zoltán önálló szabadalma, a Click_Knowledge. Okostelefonokra és tabletekre optimalizált mobil nyelvtanárról van szó, amely újszerű, a tudást folyamatosan mérő, a haladásról visszajelzést adó módszerrel tanít. Elsőként Androidra fejlesztették ki az alkalmazást, de már készítik az iPhone alapú változatot is. Havasi Zoltán elmondása szerint, ha valaki végigmegy az 56 leckén, képes letenni a felsőfokú nyelvvizsgát. Ez időben napi egy óra tanulást jelent, 6 hónapon keresztül. A Click_Knowledge angol, német és spanyol verzióját 2013 tavaszán viszi piacra egy külön cég. Egy lecke ára 2 dollár, csomagban vásárolva a teljes nyelvleckéért 70 dollárt kell majd fizetni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.