Hirdetés
. Hirdetés

Mobil szkennerrel rukkolt ki a HP

|

Alig 70 deka a tápellátást nem igénylő duplex lapbehúzós lapolvasó, amivel gördülékenyebb mobil ügymenet folytatható.

Hirdetés

Megjelent a HP első mobil üzleti felhasználóknak szánt szkennere.


Az alig 70 dekás, ultrakompakt, hordozható HP Scanjet Professional 1000 mobil szkenner használói az irodában, az ügyfél telephelyén, de akár út közben is beolvashatják dokumentumaikat. Az energiatakarékos HP Instant-on beolvasási technológiára épülő szkenner gyorsan beolvassa és tetszőleges formátumban elmenti a különféle méretű és vastagságú kétoldalas anyagokat - a dombornyomott kártyától a hosszú űrlapokig. Az eszköz révén a mozgó munkatársak felgyorsíthatják az ügymenetet, akár mobilneten a központba továbbítva például az éppen megkötött szerződéseket, kitöltött munkalapokat.

 

 

Nem igényel tápellátást a Scanjet Professional 1000, megelégszik a számítógép, akár noteszgép biztosította energiával, vagyis bárhol használható. Két színes, 600 dpi felbontású lapolvasófej található a készülékben, így egy menetben képes a dokumentum mindkét oldalát feldolgozni. A mellékelt szoftverek között találjuk a Nuance PaperPort dokumentumkezelő és a Nuance OmniPage OCR alkalmazások Windows alatt használható változatait, ezek segítségével könnyen létrehozható digitális, kereshető dokumentum archívum is. Könnyen készíthetünk kereshető PDF állományokat, természetesen a magyar ékezetes írásjelek használata támogatott.

A HP ScanJet Professional 1000 mobil lapolvasó kiskereskedelmi bruttó ára 80 ezer forint körül várható. Hasonló terméket mutatott be nemrégiben a Canon is imageFORMULA P-150 néven.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.