Hirdetés
. Hirdetés

Mobilitás e-járművekkel

|

"ELEKTROMOBILITÄT VERBINDET" néven indul e-jármű projekt Németországban.

Hirdetés

Hirdetés

Az e-járművek elfogadottságának és eladhatóságának igen fontos kritériuma, hogy mennyire alkalmasak hosszú útvonalak zökkenőmentes megtételére, pl. az autópálya-hálózatban. Ezt a kérdést kívánja megválaszolni a két szabadállam, Bajorország és Szászország közös, "ELEKTROMOBILITÄT VERBINDET" (az e-mobilitás összeköt) nevű „kirakat-projektje”, amelyről az idei Hannoveri Vásáron is tartanak bemutatót.

 

A projekt keretében az A9 autópályán, München és Lipcse között egyenáramú gyorstöltő oszlopokat állítanak fel, amelyeknél az e-autózók gyorsan feltölthetik járműveiket. A projektet a Siemens, az E.ON és a BMW hajtják végre közösen.

Az A9 „villamosításánál” alkalmazandó, egyenáramú és az új Combo-csatlakozóval szerelt töltőoszlopokat a Siemens szállítja, a töltőinfrastruktúra telepítését, azok táphálózatra kötését és a kapcsolódó építési munkákat az E.ON és a BMW végzi. Az egész hálózat üzemeltetője szintén az E.ON lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.