Hirdetés
. Hirdetés

Mobilitási bizottságot hoz létre a kormány

|

A Mobilitási Bizottság létrehozásáról döntött a kormány - olvasható a Magyar Közlöny keddi számában megjelent határozatban.

Hirdetés

Eszerint a kormány az egységes, magyar felsőoktatási mobilitási ösztöndíj-politika feltételeinek kialakítása és továbbfejlesztése céljából - javaslattevő, véleményező és tanácsadó testületként - hozza létre a Mobilitási Bizottságot.

Hirdetés

A testület 6 tagból áll, elnökét és tagjait a tudományos élet szereplői közül az oktatásért felelős miniszter a külpolitikáért felelős tárcavezetővel egyetértésben kéri fel és nevezi ki három évre.

A bizottságba 1-1 tagot delegálhat még a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Rektori Konferencia. A tagságot nem illeti meg díjazás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.