Hirdetés
. Hirdetés

Mobilizált levélküldés

|

A Vodafone Magyarország új mobil e-mail szolgáltatást vezetett be, amely biztosítja, hogy az előfizetők a BlackBerry Mobil E-mail szolgáltatással bárhol, bármikor elérjék postafiókjukat.

Hirdetés

A BlackBerry Mobil E-mail segítségével a felhasználó a már létező postafiókjaiba érkező e-mail üzeneteket azonnal elolvashatja telefonján - akár 10 e-mail postafiók levelezését is figyelemmel követheti.
A szolgáltatás lényege, hogy a 'push' technológiának köszönhetően (automatikusan, a felhasználó aktív közreműködése nélkül) a levelek rögtön továbbítódnak a BlackBerry készülékre. A szolgáltatás használható a POP3 vagy IMAP hozzáférést támogató e-mail postafiókokkal (pl.: Vodafone Mail illetve a Nyílt és Internet szolgáltatók által nyújtott postafiókok), emellett kezeli a Microsoft Exchange 5.5, 2000 és 2003, illetve az IBM Lotus Domino 5.0, 6.0, 6.5 vállalati levelezőrendszereket is.
A most bevezetett Blackberry Mobil E-mail megoldáshoz nem követelmény a vállalati szerver megléte, így nemcsak a nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalatok, valamint az egyéni előfizetők számára is elérhető.
Az e-mail kézbesítése mellett a BlackBerry Mobil E-mail biztosítja az új e-mail üzenetek elküldését, a beérkező e-mail üzenetek megválaszolását és továbbítását, valamint beérkező e-mailhez csatolt dokumentumok (többek között Microsoft Word, Excel és PowerPoint) és képek megnyitását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.