Hirdetés
. Hirdetés

Mobiljövő: Andromeda lesz az Androidból?

|

Értesülések szerint az Android és a Chrome OS egyesítését is bejelentik majd a Google nagyszabású október 4-i eseményén.

Hirdetés

Kezdődött minden azzal, hogy az Android operációs rendszer fejlesztését irányító Hiroshi Lockheimer egy tweetjében azt írta, hogy 2016. október 4. éppolyan történelmi dátum lesz, mint 2008. szeptember 23, az Android megjelenésének időpontja. Ráadásul a 9to5 Google felfedezett egy olyan kódot az Android Open Source Project for Android 7.0-ban, amely közvetlenül "Andromeda eszközökre" hivatkozik. Az Android és a Chrome OS egyesítéséről szóló első pletykák 2015 októberében kezdtek terjedni, amikor a The Wall Street Journal arról írt, hogy 2017-ben ezt a célt szolgáló projektet indít a Google. Hát ami azt illeti, az Andromeda érdekes kódneve a projektnek, ami utalhat a két szoftver egyesítésére (Android-Chrome).

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.