Hirdetés
. Hirdetés

Mobilkiegészítők irányába bővít az icon7

|

A perifériáiról és beviteli eszközeiről ismert fiatal cég most belép a Bluetooth headset-piacra. Az icon7 itthon is bejelentette 2010-es VOX termékvonalát.

Hirdetés

Viszonylag rövid múltra tekinthet vissza az icon7; a nemzetközi szinten 2007-ben indult tajvani vállalkozás Magyarországon 2008-ban jelent meg. A cég hitvallása szerint minőségben a felső, árban viszont a középkategóriát célozta meg, ennek jegyében design és ergonómia szempontjából díjnyertes és azóta is sikeres Twister Evolution egerük vált a gyártó ikonjává. Számos más irodai beviteli eszközt is kifejlesztettek, és játékosoknak szánt egerekkel is megjelentek a piacon.

A keddi sajtótájékoztatóján az icon7 bejelentette VOX-termékvonalát, amellyel egy új területen, a mobilkiegészítők piacán igyekszik megalapozni jelenlétét. A VOX Bluetooth headset-sorozat három modellel indul, amelyek az induló árfekvéstől a huszonegyezer forintos prémium kategóriáig fedik le a palettát.

Üzleti felhasználásra a VOX Performa és VOX Touch alkalmas, mindkettő Multipoint-technológiával dolgozik, azaz egyidőben párosítható két eszközzel, jellemzően két mobiltelefonnal, vagy egy mobiltelefonnal és a Skype-pal (PC-n).

A Performa különlegessége az akár 6 órás beszélgetési idő és az a kettős mikrofonrendszeren alapuló zajszűrés, ami zavaró körülmények mellett is használhatóvá teszi.

A Touch nagyon elegáns megjelenése mellett érintőfelületével tüntet, amivel gombok nélkül, mozdulatokkal használhatók a telefon funkciói, és nem csak két eszközhöz kapcsolódhat, de képes köztük hívásvárakoztatással váltani.

A cég jelenleg négy hazai viszonteladó partneren keresztül építi üzletét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.