Mobillal, bankkártyáról

|

Bejelentették az iziSHOP mobil fizetési szolgáltatására épülő, bankkártyás parkolási díjfizetési rendszer indulását.

Az iziSHOP mobiltelefonos vásárlási szolgáltatás új alkalmazását az EZPark budapesti parkológarázs-üzemeltető vezeti be először. A fizetési megoldás nem igényel egyenlegfeltöltést, de nem is a telefonszámlát terheli, ugyanis az iziSHOP vásárlásokban a fizetés aVisa vagy MasterCard típusú bankkártyák kontójára történik. Az alkalmazás egy alapdíjas SMS elküldésével telepíthető a telefonokra, ezt követően pedig beépül a telefon menüjébe.

A rendszer használatával a vezetőnek nem kell fizető automatát használnia, a fizetés pedig a bankkártya-adatok megadásával történik. A kártyaadatokat az alkalmazás igény szerint eltárolni is képes. Mire az autós a kijárathoz ér, a kamerák segítségével automatikusan felismerik járművét, és azt is, hogy már fizetett.

Az idén áprilisban indult iziSHOP alkalmazásai között a parkolási fizetés a negyedik a sorban, a vizitdíjfizetés, a kényelmi díjak nélküli autópálya-matricák, valamint az InterTicket színházi és koncertrendezvényeire szóló, mobilon megvásárolható belépők előzték meg.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.