Hirdetés
. Hirdetés

Mobillal irányított múzeum

|

A felújított Liberty Science Center múzeumba látogatók mobiltelefonjaik segítségével juthatnak többletinformációhoz a kiállítási tárgyakról vagy írják alá a látogatók könyvét.

Hirdetés

Összesen 109 millió dollárért újították fel a Szabadság szoborhoz közel lévő Liberty Science Centert. A központba látogatók a mobil technológia segítségével juthatnak többletinformációhoz a kiállított tárgyakról. Az új kommunikációs rendszert az Avaya szakértőivel állították fel, félmillió dollárba került.

A látogatók nemcsak mobiltelefon segítségével hanem hangos utasítással is több információhoz juthatnak: a múzeumban az Avaya Voice Portal szofverének segítségével beszédalkalmazásokkal is bővítették a múzeum portálját, a Gold Systems sziftvere pedig értelmezi is a beszédutasításokat.

A múzeumban kiemelt szerep jut majd a mobil technológiáknak. A múzeum informatikai vezetője, Barbara Macecsko szerint a múzeumban 24 helyet állítanak majd fel, ahol a látogatók vezetők nélkül tudnak majd blogolni a kiállításon látottakról. A mobiltelefonos látogatók virtuális vendégkönyvet írhatnak majd alá, szöveges üzeneteket küldhetnek, képeket és videofelvételeket hagyhatnak a múzeum szerverén.

A múzeum személyzetének 45 darab Avaya wi-fi telefont vásároltak, az intézményen belül ezek segítségével fognak majd kommunikálni. A múzeum azt is tervezi, hogy automata jegyeladó rendszert üzemel be, a látogatók pedig mobiltelefonjaikkal tudják majd megvásárolni a belépőket.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.