Hirdetés
. Hirdetés

Mobiltelefon-történeti kiállítás

|

2007. szeptember 8-11. között a Mobil Show 2007 területén tekinthető meg az első magyarországi mobiltörténeti kiállítás.

Hirdetés

A 250 négyzetméteren rendezett Mobiltörténeti kiállítás 1991-től napjainkig, a táskamobiloktól a legújabb PDA-kig és kéziszámítógépekig mutatja be a mobiltelefónia hazai, illetve nemzetközi mérföldköveit. A kiállításon több mint 200 darab mobilkészüléket lehet majd megtekinteni, mellettük képek, szöveges információk és plakátok mutatják be a technológiai fejlődést, amelyen az iparág az elmúlt években keresztül ment.

"Több mint egy éve kutatunk a régebbi, gyári állapotú készülékek után, melynek nagy része privát gyűjteményemből, másik része pedig a hazai szolgáltatók és gyártók segítségével mutatható meg a kiállításon" - mondta el Dén Mátyás András, a Mobiltörténeti kiállítás ötletgazdája, a Mobil Portál főszerkesztője.

A kiállítás a Mobil Show 2007 teljes időtartama alatt várja az érdeklődőket, akik között a bemutatott készülékekhez, illetve szöveges információkhoz kapcsolódóan nyereményeket is kisorsolnak.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.