Hirdetés
. Hirdetés

Monitorból Windows 10 PC-t varázsol

|

Az AOPEN elektronikai eszközgyártó új modult mutatott be, mely a Sharp professzionális megjelenítőit Windows 10 alkalmazások futtatására alkalmas számítógéppé változtatja.

Hirdetés

Az AOPEN Mini OPS modul (PNZB03PC) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC funkciókkal egészítsék ki a Sharp legújabb professzionális képernyőit, illetve támogatja a 4K tartalmakat is. A Mini OPS a digitális megjelenítők nemzetközi szabványává vált, az Intel által 2010-ben bemutatott eredeti Open Pluggable Specification (OPS) egy újonnan kifejlesztett és kisebb méretű változata.

A PNZB03PC a Sharp képernyőit számítógéppé alakítja, vezetékek és kábelek nélkül. A modul kis formátumú, ventilátor nélküli kialakítással rendelkezik, amely így csendes és energiatakarékos. A legújabb alacsony energiaigényű, költséghatékony Intel processzorok teljesítményét és előnyeit kínálja, beleértve a 4K tartalmak megjelenítésének képességét. A modul előre telepített Windows® 10 IoT Enterprise operációs rendszerrel rendelkezik.

A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a kiskereskedelmi szektor jelenleg a legnagyobb felvevőpiaca az üzleten belüli reklámot szolgáló kijelzőknek. Ugyanakkor a vállalati, az egészségügyi és az oktatási szektorban is növekszik a nagyméretű megjelenítők használata. A cégek kijelzőket helyeznek el a recepciókon, továbbá egyre több helyen jelennek meg a várótermekben és az osztálytermekben is ezek az eszközök az információátadás támogatására.

A különböző ágazatokban különböző módon felhasznált digital signage kijelzők új igényt teremtettek az alkalmazkodni képes integrációra. Az AOPEN és a Sharp közötti együttműködés célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, rugalmasabb és kezelhetőbb megoldást kínálva a digital signage rendszerekhez.

Az AOPEN Open Pluggable Specification moduljának integrálása a Sharp díjnyertes megjelenítő megoldásaival a legkorszerűbb funkciókat kínálja, jobb felhasználói élményt eredményezve. Ezen felül az olyan rugalmas ipari megoldások révén, mint például a 24 órás folyamatos üzemidő és a központosított eszközkezelés, használata ideális a kereskedelem által megkövetelt magas követelményű környezetekben" - mondta Joy Chua, az AOPEN Global Marketing & Strategic Partnerships képviselője.

"Folyamatosan keressük a lehetőségeket digitális megjelenítőink kínálta felhasználói élmény javítására, így örömmel működünk együtt az AOPEN vállalattal az új modul forgalmazásában" - mondta el Szabó Zsolt, a Sharp Electronics CEE Visual Solutions kereskedelmi képviselője.

"Mini OPS bővítőhellyel egészítettük ki új generációs megjelenítőinket, hogy a felhasználók rugalmasan kibővíthessék képernyőjük funkcióit. Az AOPEN modul a hagyományos irodai és kereskedelmi signage médialejátszók által kezelt tartalomtípusok szélesebb körének kezelését biztosítja. A plug-in formátumban rejlő lehetőségek hatalmasak és várakozással tekintünk a partnerekkel való, új funkciók hozzáadását eredményező közös munka elé" - tette hozzá.

Az AOPEN PNZB03PC Mini OPS modulja már elérhető a Sharpnál az egész közép-európai régióban. A kiegészítő a Sharp összes olyan interaktív és professzionális megjelenítő modelljével használható, amelyek rendelkeznek Mini OPS bővítőhellyel. További információért látogasson el a Sharp weboldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.