Hirdetés
. Hirdetés

MS felajánlás feltörekvő IT cégeknek

|

Több ezer dollár értékű szoftverekre pályázhatnak a start-up cégek.

Hirdetés

A Microsoft több ezer dollár értékű kedvezményes eszköz- és szoftvercsomagot ajánlott fel induló internetes vállalkozások számára - írja a Seattle Times. A projektben a BizSpark program azon start-up cégei vehetnek részt, amelyek kevesebb, mint 3 éve működnek, saját tulajdonban vannak, és éves bevételük eléri az 1 millió dollárt (körülbelül 200 millió forintot).

Utóbbi feltételre kedvezményt csak pár ország kapott. Kínában 750 ezer, Görögországban, Koreában, Malajziában, Lengyelországban, Oroszországban, Spanyolországban és Ukrajnában 500 ezer, míg Egyiptomban, Pakisztánban, Thaiföldön, Törökországban és Vietnamban 250 ezer dollár is elegendő a pályázáshoz. Máshol - így nálunk is - 1 millió dollár a limit.

A kiválasztott induló internetes vállalkozások a Microsoft Windows Server, SQL Server, BizTalk Server és a SharePoint Server szoftvereihez juthatnak hozzá, valamint hozzáférést kapnak a Windows Azure-hoz is.

 

startup.jpg


A hazai start-up vállalkozásoknak segítséget jelenthet ezen felül a PC World magazin és a Figyelő üzleti hetilap DEMO '08 című pályázata, amelynek célja, hogy az induló és feltörekvő hazai IT-fejlesztőcsapatokat összehozza a kockázati tőkével, üzleti angyalokkal, a gazdasági hatalommal rendelkező befektetőkkel. A jelentkezők és érdeklődők a pályázatról és a konferenciáról folyamatosan friss információkat tudhatnak meg a http://demohungary.blogter.hu oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.