Hirdetés
. Hirdetés

Működő Windows Mobile iPhone-on?

|

Gyanítottuk, hogy nem lesz majd elérhető az AppStore-ból. Azóta kiderült, hogy újabb átverésről van szó.

Hirdetés

Az állítólagos Erik Kristiansen, egy fiatal norvég fejlesztő és csapata egy felvétel tanúsága szerint elképesztő dolgot műveltek: készítettek egy bootloader alkalmazást, amely segítségével Windows Mobile operációs rendszert telepítettek az iPhone 3G-re, mindezt pedig a MyPhone2008 konferencia oldalán be is mutatták. Arról nem volt szó, hogy az eszközök (Wi-Fi, GPS, stb.) milyen szinten működnek, de ha idáig eljutott a csapat, akkor úgy gondoltuk, hogy innen már nem sok kell a győzelemig.

Videó a bemutatóról a PC World oldalán ť

Frissítés: a rendkívül meggyőző felvételek ellenére kiderült, újabb hoaxról (beugratásról) van szó. Mindenképpen szívesen láttunk volna működő Windows Mobile-t egy iPhone-on, legközelebb talán valóban lehetőségünk lesz rá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.