Hirdetés
. Hirdetés

Nagy fejlesztés előtt a Chrome böngésző

|

Kihasználják majd a kétképernyős számítógépek és okostelefonok megjelenítési lehetőségeit a Chromium alapú böngészők.

Hirdetés

Hirdetés

Gőzerővel dolgozik a Microsoft azon, hogy a kétképernyős eszközök bekerüljenek a Chromium projektbe, ami azt jelenti, hogy a Chromiumra épülő minden böngésző - így a Chrome is - kihasználja majd a kihajtható számítógépek és mobilok megjelenítési lehetőségeit.

Ez a fejlesztés azért fontos, mert bár a Windows 10X operációs rendszert használó Surface Neo megjelenését jövőre halasztották, az androidos Surface Duo mobil várhatóan még az idén kijön. Nem beszélve a Samsung-féle Galaxy Foldról, amelyen szintén működni fog a kétképernyős Chrome. Csakúgy mint a Microsoft saját böngészője, az Edge, amely ugyancsak Chromium alapokra épül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.