Hirdetés
. Hirdetés

Nagy felbontás, kedvező ár

|

Bővíthető háttértár, hosszú üzemidő és több száz eBook-állomány egy kézben.(x)

Hirdetés

Már a karácsonyi szezon előtt megérkezett a második generációs WayteQ xBook-60w HD eBook.

E-INK Pearl kijelző

Az xBook-60w HD 6” E-ink Pearl kijelzőt tartalmaz, amely tiszta, éles kontúrokkal elhatárolható szöveg- és képmegjelenítést eredményez 1024x768 felbontással. Hosszú olvasáshoz az E-ink kijelző a megfelelő választás. Az E-ink Pearl kijelző a hagyományos LCD kijelzőkkel szemben napfényben is jól olvasható, és a szemet is jobban kíméli, akár egy papírkönyv.

 

Előre telepített könyvek
A készülék memóriáján előre telepítve érkezik 250 darab magyar nyelvű klasszikus irodalmi mű, így az eBook-olvasó a dobozból kivéve azonnal használható, és élvezhető tartalommal szolgál. A nagyméretű beépített és bővíthető memóriának köszönhetően akár több ezer könyvet is tárolhat a készüléken.

Méret és hordozhatóság
A készülék mindössze 8 mm „vastag”, ráadásul kis súllyal rendelkezik, mindössze 214 gramm, így nem kell többé súlyos, vastag könyvet hordania magával, ha olvasni támad kedve. A beépített, nagy teljesítményű akkumulátor több ezer lapozást tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel, így akár hetekig nem kell feltölteni a készüléket. A hordozást és a tárolást nagyban megkönnyíti az ajándékként az olvasóhoz csomagolt bőrtok.


Beépített wifi és webböngésző

Csatlakozzon wifi-pontokhoz akár otthon, akár útközben. Legyen szó nyílt, vagy akár zárt hálózatról, az xBook-60w bármelyikhez tud csatlakozni.

Kényelmi funkciók
Az olvasás kényelmesebbé tehető az egyéni igények szerint változtatható 24-féle betűmérettel és 5-féle betűtípussal. A lapozás automatikussá tehető, így nem kell gombot nyomni az olvasás során. A szöveg elrendezése a képernyőn megjelenő tartalom elforgatásával még jobban az egyéni igényekhez igazítható. A beépített zenelejátszóval kedvenc zenéinket hallgathatjuk fülhallgatóval olvasás közben.

 

Tulajdonságok: 
• 6" e-Ink Pearl HD kijelző, 1024x768 felbontás, 16 szürkeárnyalat
• Számos e-könyv formátum támogatása
• Zenelejátszás, képmegjelenítés
• Több száz magyar nyelvű irodalmi alkotással
• Wifi-kapcsolat, webböngésző
• 4 GB háttértár, Micro SDHC bővítési lehetőség
• Ajándék bőrtok és 250 + 50 darab szabadon választható eBook-kupon!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.