Hirdetés
. Hirdetés

Nagy változások lesznek az Androidban

|

A Google állítólag minden eszközön futtathatóvá akarja tenni jövőbeli operációs rendszerét.

Hirdetés

A The Wall Street Journal értesülései szerint a Google egyesíteni fogja két operációs rendszerét, a számítógépekhez készült Chrome OS-t és az okostelefonokra, tabletekre szánt Andoidot, hogy a megszülető szoftver bármely eszközön futhasson. A nagy eseményre a hírek szerint legalább két évet várnunk kell, de egy előzetes változat már jövőre megjelenhet. Ha a keresőkirály valóban erre a lépésre készül, voltaképpen nem tesz mást, mint amit a Microsoft a Windows 10-zel már megtett: Bill Gates-ék legújabb Windowsa egységes módon jelenik meg asztali és hordozható számítógépeken, tableteken, valamint okostelefonokon.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.