Hirdetés
. Hirdetés

Nagy változások várhatók az iPhone-világban

|

Az Apple 2020-tól teljesen OLED kijelzőre akar átállni, és vadonatúj kínai gyártóval vágna neki az OLED panelek előállításának.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple a 2020-as iPhone generációban az LCD-ről teljesen átáll az OLED-re, és bár jelenleg a Samsung a kizárólagos szállítója az OLED kijelzőknek, az Apple csökkenteni akarja függését a dél-koreai gyártótól, és új partnereket keres.

A BOE Technology Group nevű kínai cég állatólag esélyes a jövő OLED paneljeinek gyártására, és a hírek szerint az Apple nagy reményeket fűz az új kapcsolathoz.

Ha aláírják a megállapodást, ezzel mindenki jól járna.  Az Apple terjeszkedni akar Kínában, hogy kihasználja a robbanásszerűen bővülő helyi piac előnyeit, és az alku ehhez közelebb segítheti.

Az OLED kijelző ára is csökkenhet, ami megfizethetőbbé teheti az iPhone-okat - feltéve persze, hogy az Apple hajnaldó lemondani profitja egy részéről..

A kínaik számára az üzlet nagy előnye az, hogy közelebb kerülnek dél-koreai és japán versenytársaikhoz, és a BOE bizonyíthatná, hogy a legmagasabb igényeknek is képes megfelelni.

Ugyanakkor jelenleg a BOE még csak LCD kijelzőket gyárt, és az OLED-re történő átállás valóban komoly kihívást jelent a cég számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.