Hirdetés
. Hirdetés

Nagyobb kijelzővel és új funkciókkal érkezik a Xiaomi Mi Band 5 fitneszkarkötő

|

Az egyik legfontosabb újítás a mágneses töltés, melynek köszönhetően nem kell kivenni a csuklópántból az eszközt, ha új életet akarunk lehelni az akkumulátorába.

Hirdetés

Egészségünk megóvása mindennél fontosabb, különösen most, a járványos időszakban. Ebben nyújthat hathatós segítséget a Xiaomi új Mi Band 5-ös fitneszkarkötője, amely nagyobb, 1,1 hüvelykes, 126x294 képpontos felbontású, színes Amoled kijelzőt kapott (az előd kijelzője 0,95 hüvelykes), és a töltéshez már nem kell kivenni az eszközt a csuklópántból, hanem egyszerűen rápattintjuk a mágneses töltőt az Mi Band 5 hátoldalára.

Hirdetés

A Mi Band 5 szoftvere lehetővé teszi a nők számára, hogy naplózzák a menstruációs időszakukat. Továbbfejlesztették a hattengelyű érzékelőrendszert is, amely összesen tizenegy sportmódot és tőkéletesített alváskövetési funkciókat kínál a nap 24 órájában, vagyis az utóbbi szolgáltatásnak az éjszakai műszakban dolgozók is jó hasznát vehetik.

Az akkumulátor üzemideje továbbra is körülbelül 14-20 nap, attól függően, hogy állandóan bekapcsolva van-e a pulzusmérő. A Xiaomi számos új, animált óralappal látta el a fitneszkarkötőt, és az eszköz távkioldóként is használható a mobillal történő fényképezéskor. A készülék a Bluetooth 5.0-s technológiát használja a legalább Android 5.0-s vagy iOS 10.0-s operációs rendszert használó okostelefonokhoz való csatlakozáshoz.

A Mi Band 5 ára meglepően alacsony, Kínában mindőssze 26 dollárnak megfelelő összeget kérnek érte. Reméljük, nem lesz sokkal magasabb az ára. mire eljut hozzánk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.