Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon hasznos új funkció a Firefoxban

|

A kép a képben funkció lehetővé teszi a videók egy mindig látható, a képernyőtartalom felett lebegő, külön ablakban való megtekintését.

Hirdetés

Hirdetés

Sokszor fordul elő számítógéphasználat közben, hogy egyszerre több dolgot végzünk, például egy videós tippet nézünk, és közben végre akarjuk hajtani az ajánlott beállításokat egy másik programban. A Mozilla a Firefox legújabb változatában elérhetővé tette a Picture in Picture (kép a képben) videolejátszási funkciót, amelynek aktiválásához nem kell mást tennünk, mint a videó főlé vinni az egérkurzort, és kattintani a videó jobb szélén megjelenő kis kék ikonra.

Ennek hatására a videó egy átméretezhető, a képernyő bármely részére átvontatható ablakba kerül át, és mindig látható marad, akkor is, ha más programra kapcsolunk át. Az eredeti állapot visszaállításához (a Firefoxba való visszatéréshez) kattintsunk a videóablak jobb felső sarkában megjelenő X gombon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.