Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon olcsók a Nook tabletek

|

A Barnes & Noble a lehető leggyorsabban szeretne túladni a tábláin.

Hirdetés

A Barnes & Noble legnagyobb csalódottságára kénytelen volt egy ideje elkönyvelni, hogy egyszerűen nem tudott akkora sikereket elérni az e-könyv-olvasók és a tabletek piacán, mint például a rivális Amazon. Most a cég igyekszik mielőbb túladni a megmaradt táblagépein, ezért azokat jelentős kedvezményekkel adja tovább. 

A gyártó jelenleg két tabletet kínál, a 7 hüvelykes, 8 gigabájtos Nook HD-t és a 8,9 hüvelykes Nook HD+-t. Ezeknek az ára korábban 199 és 269 dollár (euró) volt, most azonban a lehető leggyorsabb készletkisöprések érdekében a Barnes & Noble ezeket az árakat 129 és 149 dollárra csökkenti. 

A cég lépése nem meglepő, hiszen egy ideje azt is eldöntötték, hogy végleg kivonulnak a tabletpiacról. A későbbi visszalépéstől persze nem zárkóztak el, így ha partnert találnak a szoftveres megoldásaikhoz, akkor talán még visszatérhetnek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.