Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot dobna a Nintendo

|

18 millió 3DS kézikonzolt adna el a Nintendo jövő márciusig.

Hirdetés

A videojátékokhoz szánt hardverekkel foglalkozó Nintendo azt állítja, hogy a tervei szerint 18 millió 3DS kézikonzolt tud eladni, még jövő március végéig. Ez viszonylag nagy növekedésnek lenne mondható az előző éves adatokkal összevetve, most ugyanis 13,95 millión áll a mérleg. 

Hirdetés

A Nintendo elmondta: tudnak róla, hogy a média egyre nagyobb figyelmet fordít erre a szektorra, és úgy gondolja, rosszul megy az üzlet a játékos hardverek kategóriájában. Szerintük ez nem igaz, a 3DS Japánban ugyanis ennek az ellenkezőjét bizonyítja. 

A 3DS startja nem sikerült egyébként túl jól, de miután a vételárát csökkentették, utána már sokkal jobban teljesített a kézikonzol. Várhatóan hasonló lépésre kényszerül a Nintendo még az idei évben a Wii U-val kapcsolatban is azért, hogy fellendítse az eladásokat. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.