Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot kaszál a Foxconn az iPhone-on

|

A kínai gyártó nyeresége 41 százalékkal emelkedett az Apple-nek hála.

Hirdetés

A Foxconn idei második negyedéves nyeresége 16,98 tajvani új dollár volt, ami jelentősen magasabb, mint az egy évvel korábbi 12,06 milliárdos érték. A Hon Hai Precision Industry néven is ismert vállalat ezt főként az Apple-nek köszönheti, tőlük származik ugyanis az árbevételük több mint 40 százaléka. 

Hirdetés

A Foxconn sikere most is az Apple számlájára írható, hiszen a konkrét negyedévben az almás cég 31,2 millió iPhone-t adott el. Ez jóval magasabb volt a várakozásoknál, és főleg azért lett szép eredmény, mert egyre többen várnak inkább az új iPhone-ra. 

A piacelemzők szerint az iPhone iránti kereslet még nagyobb mértékben emelkedik majd az ősszel, amikor megérkeznek az új iPhone-ok, azután pedig következik az ünnepi szezon. Készül már a Foxconn is, folyamatos munkaerő-toborzással. A Foxconn ugyanakkor csak az iPhone 5S gyártását kapja meg, az iPhone 5C a Pegatronnál készül. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.