Hirdetés
. Hirdetés

Nagyszerű hír az Office-használóknak

|

2020 helyett egészen 2023-ig csatlakozhatnak a Microsoft online szolgáltatásaira.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft jó hírt közölt az Office 2016 csomag tulajdonosaival: a korábbiaknál bejelentettnél három évvel tovább csatlakozhatnak a Microsoft online szolgáltatásaihoz.

2017. áprilisában a cég azt mondta, hogy az Office 2016 alkalmazásai 2020. október 13. után nem csatlakozhatnak többé a felhő alapú Office 365 szolgáltatásokhoz.

A korlátozás nyilvánvaló célja, hogy minél több felhasználót tereljenek át az Office 365 előfizetésekre

A csomag összes olyan felhasználója, aki egyszer s mindenkorra megvette a szoftvert, ugyanazzal a korlátozással kellett számolnia: ha mondjuk az Office 2019-et ennek az évnek  az októberében adják ki, akor 2023. októberétől nem lehet vele többé az online szolgáltatásokra csatlakozni.

Az Office 2016 esetében azonban a Microsoft meggondolta magát, és a határidőt kitolta 2023. októberéig.

Ugyanakkor az általános támogatási politika nem változik - az örökre megvásárolt Office az általános támogatásnak csak az első részében csatlakozhat az Office 365 szolgáltatásokra, de az Office 2016-nál lazítanak ezen a korlátozáson.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.