Hirdetés
. Hirdetés

Nagytudású iPod távirányító jelent meg

|

Az Apple a Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján bemutatta az iPod nano és az ötödik generációs, színes képernyős iPod modellekhez tervezett új, vezetékes távirányítóját, mely egyben RDS szolgáltatással is felvértezett FM rádióvá is alakítja az iPod készüléket.

Hirdetés

A távirányító lehetővé teszi a zeneszámok közötti előre és hátra lépkedést és a hangerő szabályzását még akkor is, ha az iPod a táska vagy hátizsák mélyén lapul ugyanakkor egy teljes FM rádió is, melyet az iPod képernyőjén, menükön keresztül lehet hangolni.

"Az iPod Radio Remote két szolgáltatást ötvöz egyetlen elegáns termékben" - mondta Greg Joswiak, az Apple cég iPod termékek nemzetközi marketingjéért felelős alelnöke. "Az iPod Radio Remote az iPod zenelejátszókhoz a legjobb távirányító, és a legjobban használható rádióvevő is egyszerre."

Az iPod Radio Remote mellett két további Apple termékkel is bővül az iPod kiegészítők már több mint kétezres tábora: az új iPod AV Connection Kit megkönnyíti csatlakozást a TV-hez vagy kivetítőhöz, míg az új iPod nano In-Ear Lanyard Headphones pedig a divatos nyakbaakasztó és kiváló hangminőségű hallójáratba illeszthető fülhallgató egyben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.