Hirdetés
. Hirdetés

Nagyvállalati rendszercsomag

|

A memóriaalapú számítástechnika jegyében működik együtt az SAP és a SUSE.

Hirdetés

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet és az SAP Hungary Kft. közös sajtótájékoztatón ismertette az SAP és a SUSE között 14 éve fennálló együttműködés legújabb eredményeit, amelyek a piaci trendek alapján legfontosabbnak számító területekre fókuszálnak.

A szakértők elemzései szerint 2013-ban az egyik legjelentősebb technológiának tartott memóriaalapú számítástechnika eddig kihasználatlan lehetőséget kínál a vállalatoknak a valós idejű adatelemzés révén. Az SAP és a SUSE közös fejlesztései is ebbe az irányba mutatnak, így a memóriaalapú SAP HANA futtatásához a vállalat SUSE Linux Enterprise Server használatát támogatja ügyfelei körében, amely az SAP alkalmazásokhoz optimalizált operációs rendszer.

Az SAP memóriaalapú platformja, az SAP HANA valós idejű betekintést nyújt az üzleti információkba, ezzel elősegíti a gyors és rugalmas döntéshozatalt, valamint technológiájának köszönhetően csökkenti az IT-üzemeltetési költségeket. A vállalat a jövőben minden termékét erre az alapra ülteti át, ennek a törekvésnek az egyik legújabb és legfontosabb példája pedig a nemrégiben bemutatott SAP Business Suite on HANA, a memórialapú technológiára épülő nagyvállalati rendszercsomag.

 Ablonczy Balázs - ügyvezető igazgató, SAP Hungary Kft

„Az SAP Business Suite on HANA valós idejű vállalatvezetést tesz lehetővé, új üzleti lehetőségekhez nyit kaput, és a korábbiaknál egyszerűbb folyamatokat kínál. A megoldás egy platformon biztosítja a tranzakciót és az analitikát. " – mondta el Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

„A két vállalat folyamatos együttműködésének eredményeként mára több mint 16 000 SAP-ügyfél használ Linuxot, amelyek 70 százaléka a SUSE Linux Enterprise Server mellett döntött.” – nyilatkozta Szittya Tamás, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója.

 

A közös munka eredményeként létrehozott SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications ideális alapokat biztosít az SAP alkalmazások futtatásához a minősített, nagy rendelkezése állást biztosító komponenseknek, valamint a speciális operációsrendszer-módosításoknak köszönhetően. Az integrált, egypontos támogatásnak köszönhetően pedig az ügyfelek folyamatos segítséget kapnak a SUSE alapú SAP megoldások üzemeltetéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.