Hirdetés
. Hirdetés

Ne telefonáljon, nézzen inkább filmet!

|

A HP új vállalati nyomtatói gyorsabbak, és videókkal is segítik a felhasználókat a problémák önálló megoldásában.

Hirdetés

A HP bejelentette az első két, az SPT-n alapuló Edgeline technológiával működő színes multifunkciós eszközeit, a CM8050 és a CM8060 MFP-ket. Az új technológia négyszínű, pigment alapú tintát juttat a papírra, olyan módon, hogy a papír az álló, teljes lapszélességű nyomtatófej előtt mozdul el. A tintacseppek előtt - velük azonos módon - egy speciális rögzítőanyag cseppjei kerülnek a papírra, ami rögzíti a pigmentszemcséket. Így a nyomat a szokásos pigmentnyomatoknál jobban ellenáll a nedvességnek és a mechanikus hatásoknak (karcolás, a papír félbehajtása).

Mindezzel a hagyományos tintasugaras technológiáknál lényegesen nagyobb sebesség érhető el. A CM8060 normál papírra percenként 60 fekete-fehér vagy 50 színes oldalt tud kinyomtatni, a CM8050 megfelelő adatai 50, illetve 40 oldal percenként. Az új eszközök kialakításánál fontos szempont volt az egyszerű kezelhetőség - a nagyméretű, 10 hüvelyk átmérőjű, színes grafikus érintőképernyőkön például mozgóképek lejátszása is hozzájárul az esetleges problémák, például a papírbegyűrődés megoldásához. Ez a HP szerint az esetek jelentős részében szükségtelenné teszi az IT-munkatársak segítségül hívását.

edgeline02.jpg

Az új eszközöket a kinyomtatott oldalak minőségét és mennyiségét figyelembe vevő bérleti szerződések keretében, a HP partnerei révén kínálja a hazai vállalkozásoknak. A gépek háromféle nyomatminőségben dolgoznak: ezek a professzionális színes (megfelel a fotóminőségnek), irodai színes és fekete-fehér. Bizonyos, kis mennyiségű színes tintahasználat, így a fejlécbe nyomtatott kisméretű céglogó esetén az oldal a számlázás szempontjából még fekete-fehér nyomatnak számít. A nyomtatók ára egyébként 23 500 és 19 000 dollár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.