Hirdetés
. Hirdetés

Nem az Androidot másolja az Apple, bizonygatja Tim Cook

|

Ők kezdik elsőnek a fejlesztést, de nem érik be félmegoldással, ezért később jelennek meg az újdonsággal a piacon.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple-re sokszor mondták már, hogy utánozza vetélytársait, és legutóbb az iPhone X kapcsán is megkapta ezt a vádat. A vezeték nélküli töltést az androidos gyártók már rég kitalálták, de Tim Cook esküszik rá, hogy nem onnan vették az ötletet.

Egy interjúban az Apple vezérigazgatója elmondta, hogy bár sokszor nem ők jelennek meg egy újdonsággal elsőként a piacon, a fejlesztést előbb kezdik. Viszont több időt szánnak a munkára, hogy mindent tökéletesre csiszoljanak.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója.

Cook szerint minden fontos termékükre - az iPodra, az iPhone-ra, az Apple Watchra - igaz, hogy nem az első a maga nemében, de az első igazán modern megvalósítás.

A vezérigazgató azt vallja, hogy a fogyasztóknak nem bétaváltozatok kellenek, és bizonyos szolgáltatásokkal azért jönnek ki később, mint az Android, mert többet áldoznak a finomhangolásra.

Cook azt állítja, hogy az Apple általában a többiek előtt kezdi a fejlesztést, de a konkurenciával szemben van türelmük kivárni, hogy a megoldás piacképes legyen, és ne a felhasználókon kelljen tesztelni a működését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.