Hirdetés
. Hirdetés

Nem használhatja az internetet a wikileaks-es Assange

|

Ugyanakkor az ecuadori kormány szerint nincs napirenden, hogy megvonják a menedékjogát.

Hirdetés

Cáfolva az elterjedt híreszteléseket, az ecuadori kormány közölte, hogy nem kívánja megvonni Julian Assange menedékjogát. A nagy kiszivárogtató 2012 óta élvezi az ország londoni nagykövetségének vendégszeretetét, ahová a brit rendőrség által való letartóztatás elől menekült. Mindenesetre a kormány és Assange közötti viszony megromlását jelzi, hogy szombat délután óta Assange nem fér hozzá az internethez. A lekapcsolás röviddel azt követően történt, hogy a WikiLeaks Hillary Clinton demokrata párti elnökjelölt a Goldman Sachs rendezvényeken elmondott beszédeit publikálta. Korábban ugyancsak kiszivárogtattak olyan e-maileket, amelyekből kiderült, hogy a Demokrata Párt nemzeti stratégiai és támogatási bizottsága Hillary Clintont részesítette előnyben pártbéli riválisával, Bernie Sanders szenátorral szemben.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.