Hirdetés
. Hirdetés

Nem nyaggat tovább a Microsoft, hogy váltsunk Windows 10-re

|

A folyamatos noszogatás sok Windows 7 és 8.1 felhasználót idegesített, de július végétől a Microsoft leáll vele.

Hirdetés

A Microsoft a napokban bejelentette, hogy július 29. után már nem lehet ingyen a Windows 10-re váltani. De mi lesz azokkal a beugró üzenetekkel, amelyekkel a Microsoft a továbbfejlesztésre bíztatta a Windows 7 és 8.1 felhasználókat? Nos, ezek is eltűnnek. Bár a részletek még nincsenek pontosan kimunkálva, a Microsoft írásos közleménye szerint július 29. után a "Windows 10 beszerzése" alkalmazás kikapcsol, majd pedig törlődik a PC-kről. A közlemény azonban türelemre int, mert  a beugró felszólítások leállítása várhatóan időbe telik.

A Microsoft erőszakos továbbfejlesztési stratégiáját sokan kritizálták, de a számok a szoftverházat igazolják: a legutóbbi bejelentés szerint az aktív Windows 10 eszközök száma április óta 30 millióval nőtt, és mára eléri a 300 milliót!

Azok a Windows 7 és 8.1 felhasználók, akik eldöntötték, hogy semmiképp sem állnak át a Windows 10-re, már most megszabadulhatnak a beugró üzenetektől. Erre a legkényelmesebb megoldást a GWX Control Panel nevű segédprogram kínálja, melynek egyszerű felületén az egész procedúra pár kattintással letudható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.