Hirdetés
. Hirdetés

Nem örül a Samsung

|

Már nem számítanak olyan jó eladásokra a notebook-piacon.

Hirdetés

Egyre több gyártó érzi, hogy a fogyasztókat nem érdekli a jelenlegi formában sem az asztali PC, sem a notebook. Elvégre nem elég, hogy a régi működik, az új pedig elég drága, a jövőbemutató próbálkozások ára még magasabb a gyakorlatban. Miért is áldozna hát valaki "feleslegesen", ha sokkal kevesebbért egy táblagépet is vehet a tabletőrület közepén? 

Hirdetés

A szenvedő cégek között ott van a Samsung is, amely jelentős mértékben mérsékelte az előrejelzéseit a saját notebook-eladásaival kapcsolatban. Korábban a dél-koreaiak azt remélték, akár 16,3 millió noteszgépet is eladhatnak az idei évben. Most ezt a számot 13 millióra csökkentették. 

A különbség jelentős, és ezért egyben azt is jelenti, hogy az egyik partnerétől egyelőre megválik a Samsung. A kínai Economic Daily News értesülései szerint a Compal lesz az ügy vesztese, amely a Samsung összes notebookjának a 10 százalékát gyártja. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.