Hirdetés
. Hirdetés

Nem probléma, hogy egyre drágábbak az iPhone-ok

|

Az eladásokat az hajtja, hogy egyre nagyobb kijelzőt kapnak az Apple okostelefonjai.

Hirdetés

Hirdetés

Az iPhone-ok továbbra is nagyon drága mobilok, annak ellenére, hogy olcsóbb modell is várható az idén, ez azonban nincs hatással az értékesítés volumenére, állapítja meg a KeyBanc Capital Markets befektetőknek szánt tájokoztatója. Manapság az hajtja az eladásokat, hogy az Apple okostelefonjai egyre nagyobb kijelzőt kapnak.

Az elemzők a iPhone 6-ot hozzák fel példaként, amelynél a rekordeladások egyik oka az volt, hogy megjelent az 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott Plus modell.

Az idén megjelenő iPhone-generáció minden tagja nagyobb kijelzővel rendelkezik, mint a korábbi modellek. Az iPhone X utódja 5,8 hüvelykes OLED kijelzővel büszkélkedhet. A sorozat másik tagja 6,1 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, míg a harmadik, legnagyobb modell 6,5 hüvelykes OLED panellel kerül forgalomba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.