Nem segít a Windows 10 sem a keresőn

|

Szeptemberre 10-15 százalékos növekedést jósolt a Bing használatában a Microsoft: csak egy százalék lett belőle.

Az elmúlt hónapban csupán egy százalékos növekedést ért a Bing a keresések számát illetően az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy ugrásszerű emelkedést várt a Microsoft a Windows 10 megjelenésének hatására. Július végén ugyanis David Pann, a Bing Ads csoport vezérigazgatója az online hirdetőknek azt mondta, hogy a Microsoft előrejelzése szerint 10-15 százalékkal nő majd a binges keresések száma az új operációs rendszer debütálását követően.

Hirdetés

A comScore adatai szerint a Bing részesedése az asztali gépekről indított keresések kategóriájában jelenleg 20,6 százalékon áll (ez 3,63 milliárd keresésnek felel meg), míg az utcahosszal piacvezető Google 63,8 százalékkal büszkélkedhet.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.