Hirdetés
. Hirdetés

Idegnyugtató újdonság a Facebookban

|

Az app májustól egy csendes móddal bővül, ami blokkolja az értesítések zömét, emellett időkorlátok beállítására is lehetőséget ad.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook egy olyan "csendes módot" (Quiet Time) jelentett be iOS és Android appjában, ami letiltja a legtöbb értesítést, és időkorlátok beállítását is lehetővé teszi.

A szolgáltatás, amelyet májustól kezdenek terjeszteni a két platformon, A Facebookon töltött időd részbe kerül bele. Úgy tudjuk majd elérni, hogy megnyitjuk a jobb felső sarokban lévő menüt, azután kiválasztjuk a Beállítások és adatvédelem, majd A Facebookon töltött időd lehetőséget.

Ez a funkció jelenleg még csak azt mutatja meg, mennyi időt használtuk a Facebook alkalmazást, de májustól időkorlátot állíthatunk be vele a használatra vonatkozóan, és bizonyos időtartományokban megszabadulhatunk az értesítések zömétől.

A Facebook az új szolgáltatással segíteni akar felhasználóinak, hogy a családjukra és a barátaikra tudjanak koncentrálni, illetve nyugodtan pihenhessenek. A csendes mód a legtöbb értesítést kizárja, és ha ebben a módban akarjuk megnyitni az appot, üzenet kapunk, amely arra emlékeztet, hogy korlátoztuk a program használatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.