Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi megmérettetés, hazai siker

|

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Sun Microsystems a Duke's Choice Awardot, a Java-alapú alkalmazások legnagyobb nyílt versenyét, amelyen a közönségdíjat egy magyar kisvállalkozás hozta el. A Solware Kft. háromdimenziós biliárd játékprogramja lenyűgözte az internetezőket.

Hirdetés

A "Java.com Alkalmazások" kategóriában benevezett 3D Biliárd játékprogram a szavazás színhelyéül szolgáló weboldal látogatóinak választása alapján a legjobb öt alkalmazás közé verekedte be magát. A program a tavalyi CeBIT-en elnyerte az Európai Kiválóság a Multimédiában Díj arany fokozatát.

A Solware 2000-ben kezdett Java-alapú - kifejezetten a nemzetközi piacra szánt - játékok fejlesztésébe. Céljuk az volt, hogy programjaik a felhasználók számára a valósághoz közeli játékélményt nyújtsanak. Így komoly tudományos kutatómunka vette kezdetét - a most díjazott 3D Biliárd alapjai a részecskeszimulációból és merev testek fizikájának törvényszerűségeiből származnak. A siker nem is maradt el: a Real.com, majd az Eurosport is a Solware játékait választotta nemzetközi weboldalainak népszerűsítésére. Ma pedig a világ minden tájáról naponta közel ötmillió internetező játszik cég programjaival.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.