Hirdetés
. Hirdetés

Népszerű Európában a Blu-ray

|

Elkelt Európában az egymilliomodik Blu-ray lemezes film - jelentette be a formátumot népszerűsítő bizottság.

Hirdetés

A Blu-ray Disc Association European Promotions Committee bejelentése szerint az egymillió darab kizárólag a filmekre vonatkozik. Ha ehhez hozzávesszük a BD játékokat is, akkor az Európában eladott lemezek száma meghaladja a 21 milliót. A legtöbb BD-filmet ebben az évben a 44. héten adták el, 66 ezer darabot. Ezt az új sikerfilmek BD-s megjelenésének tulajdonítják, mint például a 300 (ez volt eddig a legkelendőbb), a Spiderman 3, a Die Hard 4 és a Karíb-tenger kalózai.

A Media Control Gfk International piackutató cég adatai szerint az Európában eddig eladott nagy felbontású lemezek aránya 73 százalék volt a Blu-ray javára és 27 a HD-DVD-ére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.