Hirdetés
. Hirdetés

Netgear FS728TP

|

A Netgear tovább bővíti Smart Switch termékcsaládját, nagy teljesítményt és sokoldalú felhasználást kínálva a kkv-k számára.

Hirdetés

A Netgear bemutatta a 4 Gigabit porttal és 24 PoE porttal rendelkező ProSafe 24 Port 10/100 Smart Switch-et. A mind a 24 10/100 portot 802.3af Power-over-Ethernettel (PoE)-el támogató FS728TP könnyen kezelhető, nagy teljesítményű, skálázható smart switch, mely management jellegű, fejlett biztonsági és QoS - Quality of Services jellemzőket foglal magába. Ideális megoldás lehet kis - és középvállalkozások számára, mivel segítségével a legfejlettebb technológiájú PoE-képes infrastruktúrális eszközök (VoIP telefonok, vezeték nélküli elérési pontok és IP-s megfigyelési kamerák) telepíthetőek.

A FS728TP skálázhatóságot, megbízhatóságot kínál elérhető áron a növekvő vállalkozások számára. Az FS728TP könnyen kezelhető, web alapú grafikus felületen keresztül nyújtja alacsonyabb áron a full layer 2 -k által kínált lehetőségeket. A 195-watt PoE budget-nek köszönhetően az FS728TP bármely portjára köthető PoE-képes eszköz, emellett pedig a szélessávú elérést a 4 Gigabit port biztosítja.

Az FS728TP nagy teljesítményű, vezetékes sebességet nem korlátozó kialakításának köszönhetően 12,8 Gbps sebesség érhető el, amihez a cég korlátozott élettartam-garanciát vállal. Amellett, hogy az eszköz rendelkezik Access Control List (ACL) filtereléssel, 802.1x port hitelesítéssel, a hangforgalom priorizálásra képes QoS-el, ráta korlátozással és IGMP snoopinggal, az FS728TP az SNMP v1, v2 és v3-t is támogatja és az optimális működés érdekében, használja a ProSafe Network Management szoftvert (NMS100) vagy egyéb SNMP-bázisú management szoftvert.

netgear.jpg

A két Gigabit copper/SFP slot és a két 10/100/1000 Gigabit Ethernet port nagy sebességet, megbízhatóságot, skálázhatóságot és sokoldalú felhasználhatóságot kínál növekvő hálózatokhoz. Az FS728TP olyan biztonsági és QoS jellemzőkkel bír, mint: 802.1x, 802.1p, ACLs, rate limiting, DSCP -bázisú priorizáció, IGMP Snooping, TACACS+, SNMP v1, v2 és v3.

Az FS728TP-vel együtt a Netgear már 12, 24 és 48 portos variációban kínál smart switch-eket. A Netgear ProSafe 24 Port 10/100 Smart Switch 4 Gigabit Porttal és 24 PoE Porttal rendelkező Smart Switchekre (FS728TP) korlátozott élettartam-garancia és 24 órás helpdesk támogatás jár. Választható hozzá Netgear ProSupport szolgáltatás is, mely kiterjesztett , 24 órás műszaki támogatást és XPressHW szolgáltatást is tartalmaz - utóbbi hardverproblémák esetén a következő napon kicseréli a hibás eszközt. A terméket a forgalmazók és az e-kereskedelmi oldalak 630 dolláros áron kínálják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.